Josep Ros presenta el Pla de Marketing i de Competitivitat Turística de Sant Sadurní d'Anoia

El Pla va ser encarregat per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Sant Sadurní per a dinamitzar turísticament la "capital del cava", aprofitant el potencial del cava com a producte turístic i les evidents sinergies entre ambdós sectors. 

Nota de premsa Ajuntament Sant Sadurní 

Eix Diari  

La Fura.cat  

Ràdio Sant Sadurní (àudio)

sant-sadurni-anoia.JPG

ROS D&P avalua la viabilitat de la Fundació Cardona Històrica

La Fundació "Cardona Històrica" és l'ens que, des del  2006, es responsabilitza de la gestió dels principals recursos turístics de Cardona: la Muntanya de Sal i el Castell. Per altra banda, és l'actor clau per a impulsar la dinamització turística de la vila de Cardona. L'estudi, a més d'un pla de viabilitat económica- financera de la Fundació, va definir unes directrius estratègiques de desenvolupament turístic a llarg termini per a la "Destinació Cardona". 

castell-cardona.JPG

ROS D&P finalitza els tres Plans Pilot de Turisme de Districte de la ciutat de Barcelona

ROS D&P va elaborar, durant el 2011, els tres Plans Pilot de Turisme de Districte de la ciutat de Barcelona, Horta -Guinardó, Sarrià-Sant Gervasi i Les Corts, que van tenir lloc en el marc de l'execució del Pla Estratègic de Turisme 2015. L'objectiu principal d'aquets Plans és la descentralització de l'actividad turística a la ciutat i el seu re-equilibri territorial. 

Barcelona_Parc_Güell.JPG

ROS D&P dóna Assistència Tècnica a la Xarxa de "Pobles amb Encant" de les Terres de Lleida

ROS D&P inicia l'Assistència Tècnica per a disseyar i organitzar una Xarxa de “Pobles amb Encant” de les Terres de Lleida.

Hosteltur (10-03-2010) 

Josep Ros Santasusana, assisteix juntament amb una delegació de la Diputació de Lleida, a una reunió a Madrid amb el Secretario de Estado de Turismo, Sr. Joan Mesquida, per a presentar oficialment el projecte de Xarxa de “Pobles amb Encant de Lleida”.

josep-ros-Madrid.jpg

ROS D&P organitza una Visita Tècnica per a una delegació de l'Associació de “Pobles amb Encant" i de la Diputació de Lleida a la seu central de “Les Plus Beaux Villages de France” a Clermont Ferrand, com a part de les accions de benchmarking previstes per a el projecte.

Bondia (20-04-2010) 

josep-ros-francia.JPG

ROS D&P finalitza el Pla Estratègic de Turisme i Competitivitat Turística de Pontevedra

El Pla es va estructurar en tres fases: una primera fase de diagnosis i estratègies, una segona de programes i projectes d'actuació per a millorar la competitivitat i la promoció turística de Pontevedra i, finalment, una tercera fase en la qual es van dissenyar uns productes turístics específics per a ser comercializats. 

Pontevedra-rias-baixas.jpg

El Programa elaborat per ROS D&P per al Desenvolupament Turístic Sostenible de Chiloé i Palena (Xile), citat com a exemple de Bones Pràctiques pel BID

ROS D&P va realitzar aquesta Assistència Tècnica l’any 2003 per al disseny d’aquest Programa, finançada amb Fons de Cooperació (trust funds) espanyols (ICEX).

Trust Funds at the Inter-American Development Bank

ROS D&P guanya concurs internacional per a millorar la competitivitat turística de l'Uruguai

ROS D&P s’adjudica el concurs convocat pel Banc Inter-Americà de Desenvolupament per elaborar un Pla que té com a objectiu la millora de la competitivitat turística tant del país com de les principals destinacions motores de l’Uruguai.

La Vanguardia (10-04-2006)

Editur Catalunya (julio 2006)  

Montevideo-Uruguay.jpg